Subsidies / Bedrijven

Personeel gerelateerde subsidieregelingen

NL leert door - Ontwikkel Advies

Opzoek naar nieuwe baan en scholing? Vraag eerst een gratis ontwikkeladvies via de subsidieregeling Nederland Leert Door - Ontwikkel Advies.Waarom is dit belangrijk? Voordat je aan scholing begint, moet je eerst nagedacht hebben over je eigen toekomst. Waar liggen de mogelijkheden, waar zijn vacatures of is ondernemerschap een optie, en hoe bereidt je jezelf daar op voor? Voor sommige mensen is het vanzelfsprekend om daar over na te denken, voor anderen is dat lastiger om er op tijd over na te denken en tijdig actie op te ondernemen.  

Subsidie NL leert door - OA

Per persoon kan € 700,-- subsidie aangevraagd worden.

De regeling is  open vanaf 1 augustus  tot en met 31 december 2020 totdat  20.000 subsidietrajecten vergeven zijn. Men dient vooraf geregistreerd te worden. Na afloop van het traject kan met de vooraf verkregen registratiecode de subside aangevraagd worden.

Voorwaarde NL leert door -OA

De eis is dat een traject gevolgd wordt bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd, dus ZZP-ers, werknemers en mensen zonder werk komen in aanmerking mits actief op de Nederlandse arbeidsmarkt. Gezien het belang van goede informatie over iemands kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt, zal een arbeidsmarktscan onderdeel zijn van het ontwikkeladvies. 

De subsidie dient aangevraagd te worden door een loopbaancoach of een gemachtigde zoals de SubsidieExpert van HavenLand.

Ondersteuning Loopbaan Adviseur

De subsidieexpert van Havenland kan een aantal administratieve handelingen bij u weghalen. We kunnen uw client registreren en de subsidie voor u aanvragen. U kunt zich dan focussen op het verweerven van opdrachten en het uitvoeren van de trajecten.

Vraag vrijblijvend advies aan

of

Bekijk andere subsidie mogelijkheden