VVE

Energie besparen, energie productie en duurzaamheid

Wilt u als VVE uw appartementen complex duurzamer maken, de kwaliteit van de woning verbeteren of de energiekosten verlagen door het toepassen van energiebesparende maatregelen? Bent u van plan hier onderzoek voor te laten uitvoeren? Heeft u problemen om de financiën rond te krijgen? Als SubsidieExpert kan ik u met advies en landelijke, provinciale of lokale subsidies helpen kosten te besparen en de gewenste duurzame maatregelen helpen realiseren.

Energie besparen, energie productie en duurzaamheid

Welke energiebesparende maatregelen ga ja als Vereniging van Eigenaren (VvE), woonverenigingen of wooncoöperatie nemen als je van plan energie te besparen in je gebouw of appartement(en)? Kun je procesbegeleiding dan ook vergoed krijgen en wat is het effect op je MJOP? De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) kan helpen om de kosten te drukken van de inhuur van een energieprestatie adviseur. Deze regeling is open tot en met 31 december 2022.

Energie besparen, energie productie en duurzaamheid

Bent u als Vereniging van Eigenaren (VvE), woonverenigingen of wooncoöperatie van plan energie te besparen in uw gebouw en appartement(en)? De verwarmingskosten te laten dalen en het leefcomfort te laten stijgen en het binnenklimaat te verbeteren? Dan kan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) helpen om de kosten te drukken. Deze regeling is open tot en met 31 december 2022.